5 jouluista lahjavinkkiä verkkokaupasta

Joulukuusen oksalla roikkuu koristeena sydämen muotoinen piparkakkumuotti.
Kuva: Päivi Niemi / Vastavalo.fi

Joulun käytännöllisimmät lahjat löytyvät Punaiselta Ristiltä.

Kokosimme viisi jouluista lahjavinkkiä iloksesi. Valikoimassa on muun muassa ensiapu- ja turvatuotteita, sekä arjen käyttöesineitä.

1. Ensiaputarvikkeet kuntoon

Ensiapulaukku on tarpeellinen joka kodissa, autossa sekä esimerkiksi mökillä. Muista läheistäsi käytännöllisellä lahjalla - toiveena tietysti se, ettei lahjalle tulisi käyttöä!

2. Turvaa kaikenikäisten arkeen

Heijastava reppu, hanskat tai sateenvarjo lisää turvallisuutta pimeässä. Heijastinliivi on myös kiva lahja perheen lemmikille.

Sammutuspeite on joka kodin varuste, mutta se voi olla samalla myös sisustuselementti - jouluiseen suojapussiin voi olla painettu esimerkiksi hauska höyryävä puurokattila!

Huhta Mask -kasvosuojat sopivat päivittäiseen käyttöön, ja kestävät konepesun.

Tutustu turvatuotteiden valikoimaan, ja tee tilauksesi pukinkonttiin.

3. Matkailijan varusteet

Suosittu ja mieleinen lahja matkailijalle on silkkimakuupussi (6 eri väriä). Makuupussit on valmistettu käsityönä Vietnamissa.

Verkkokaupasta löytyy oma spesiaali ensiapupakkaus matkailijalle.

4. Lämmintä päälle

Punaisen Ristin hupparit suojaavat ja lämmittävät ympäri vuoden. Tutustu myös t-paitoihin ja asusteisiin. Yhdistä näihin klassisen tyylikäs riipus, sydänkoru, kalvosinnapit tai solmionpidike.

5. Kortti tai kalenteri toimii aina

Korttien kirjoittaminen on mukava jouluinen hetki.Tilaa joulukortit ajoissa, niin ehdit laittaa ne matkaan hyvissä ajoin.

Sähköinen kortti ehtii perille vielä aattonakin.

Tutustu joulukortteihin

Tilaa joulukortit 8.12. mennessä. Ehdit postittaa ikimerkillä varustetut kortit vielä viimeisenä joulupostituspäivänä 17.12.

Ostoksellasi tuet Punaisen Ristin auttamistyötä

Saat ostoksellasi hyvän mielen sekä itsellesi että lahjan saajalle. Verkkokaupan tuotot käytetään Punaisen Ristin työn tukemiseen Suomessa.

Verkkokaupasta löydät myös aineettomat Vaikuttavat lahjat, joilla lahjoitat valintasi mukaan joko katastrofirahastoon tai vapaaehtoistoimintaan Suomessa.

Apua Jouluun. Sinun avullasi. Kiitos!