Pienillä teoilla on merkitystä, joten pidetään huolta toisistamme ja ollaan toistemme tukena.

Valitse yrityksellenne sopiva tapa lahjoittaa

Punaisen Ristin bannerit ovat loistava keino viestiä yrityksenne arvoista.

Vähintään 500 euron lahjoituksen tehnyt yritys voi ladata käyttöönsä yritysmateriaalit.

Punaisen Ristin bannereilla voi kertoa lahjoituksesta sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja sähköpostin allekirjoituksessa

Voit linkittää bannerit esimerkiksi sivuille punainenristi.fi, rodakorset.fi tai redcross.fi.

Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon tehtyjen lahjoitusten avulla autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita.

Lahjoitusten ansiosta apua voidaan antaa nopeasti ja tehokkaasti vuosittain kymmeniin maihin.

Hädän kohdatessa voimme toimittaa kriisialueelle avustustyöntekijöitä sekä avustustarvikkeita, kuten telttoja, huopia, puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan.

Hätäavun jälkeen Punainen Risti auttaa jälleenrakentamisessa ja opettaa paikallisia toimimaan onnettomuuden sattuessa. Katastrofirahaston avulla tuemme myös kehitysyhteistyöohjelmia ja taistelemme jatkuvasti sairauksia ja nälkää vastaan paikallisten vapaaehtoisten kanssa.

Lue lisää kansainvälisestä avustustyöstä

Kotimaassa Punainen Risti auttaa onnettomuustilanteissa, lievittää yksinäisyyttä, huolehtii haavoittuvassa asemassa olevista ja tukee maahanmuuttajia esimerkiksi kotoutumistoiminnalla.

Ylläpidämme kriisivalmiutta kouluttamalla ja tukemalla vapaaehtoisia kaikkialla Suomessa.

Yleislahjoitus kotimaahan
Kotimaan yleislahjoitukset kohdistetaan siihen työhön, missä varoja kulloinkin eniten tarvitaan.

Nuorten turvatalot
Nuorten turvatalot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella antavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen kaikenlaisissa pulma- ja kriisitilanteissa.

Turvatalot auttavat vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä, ja tarjoavat nuorelle tarvittaessa turvallisen yösijan. Nuori tai perhe voi tulla turvataloon ilman lähetettä ja ajanvarausta. Palvelut ovat maksuttomia.

Lue lisää turvatalojen toiminnasta

Ystävätoiminta
Yksinäisyys on tuhoisaa ihmisen hyvinvoinnille. Jopa viidesosa suomalaisista tuntee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys voi tuntua näkymättömyydeltä, tyhjyydeltä tai se voi ilmetä fyysisenä kipuna.

Meistä jokainen tarvitsee toisen ihmisen seuraa, ja yksikin myönteinen ihmissuhde voi katkaista yksinäisyyden kierteen.

Punainen Risti lievittää yksinäisyyttä välittämällä ystäviä toisen ihmisen seuraa kaipaaville. Ystävät tapaavat toisiaan ja viettävät aikaa heille itselleen sopivalla tavalla esimerkiksi kahvitellen tai ulkoillen.

Ystävätoiminnalle tehtyjä lahjoituksia käytetään mm. ystävätoiminnan koordinoimiseen ja vapaaehtoisten kouluttamiseen.

Lue lisää ystävätoiminnasta

Materiaalin ja palvelujen lahjoittaminen

Tällä lomakkeella voit tarjota Suomen Punaiselle Ristille tietoja tavaralahjoituksista ja palveluista sekä muista mahdollisista lahjoituksista.

Ilmoitusten perusteella valitsemme tuotteet ja palvelut, joille kullakin hetkellä on tarvetta. Otamme yhteyttä ja sovimme yhteistyön yksityiskohdista.

Vastaanotamme vain ehjiä, toimivia ja hyväkuntoisia tuotteita ja vaatteita.

Voitte myös lahjoittaa Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloihin, jossa ne myydään SPR:n katastrofirahaston ja kotimaantyön tukemiseksi. Konttien toiminnasta voi lukea lisää Kontin sivuilta.

Kiitämme lämpimästi halustanne auttaa!

Täytä lomake ja klikkaa Lähetä-painiketta.

Lahjoittajan yhteystiedot

Mitä tahdot lahjoittaa?

Lahjoitettavan materiaalin sijainti

Kiitos!

Punaisen Ristin yrityskannatusjäsenenä tuette Suomen Punaisen Ristin paikallista vapaaehtoistoimintaa. Yrityskannatusjäseneksi pääsee maksamalla 300 euron vuosittaisen jäsenmaksun.

Kannatusjäsenenä saatte jäsenetuja – esimerkiksi alennusta Punaisen Ristin ensiaputuotteista ja joulukorteista. Yrityskannatusjäsenille lähetetään myös Punaisen Ristin jäsenlehti Avun maailma neljästi vuodessa.

Lisätietoa yrityskannatusjäsenyydestä ja piirikohtaisista jäseneduista saatte alueenne Punaisen Ristin piiritoimistosta

Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Katastrofirahaston avulla voidaan auttaa nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin.

Nälkäpäivä-keräykseen osallistuvat yritykset ovat osa tätä ainutlaatuista avun ketjua.

Näin yritys voi osallistua Nälkäpäivä-keräykseen

Hyvä Joulumieli -keräys on Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Lahjoita Hyvä Joulumieli -keräykseen

 

Löydät vastuulliset yrityslahjat ja turvatuotteet Punaisen Ristin verkkokaupasta. Ostoksellasi annat hyvän mielen henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja itsellesi. Samalla tuet Punaisen Ristin toimintaa.

Punaisenristinkauppa.fi

Anna Hyvä Joulumieli

Hyvä Joulumieli -lahjoituksilla ilahdutetaan talousvaikeuksia kohdanneita lapsiperheitä Suomessa 70 € ruokalahjakorteilla.

Keräyksen järjestävät Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto yhteistyössä Ylen kanssa. Kumppaneina ovat mukana K-ruokakaupat, Lidl ja S-ryhmän ruokakaupat.

Kiitä ja muista kortilla

Kortti tai aineeton lahja on sekä lahjoitus Punaiselle Ristille, että lämmittää saajan mieltä ja sydäntä. Sillä kiität kuluneesta vuodesta ja yhdessä saavutetuista tuloksista.

Tilaa joulukortit yrityksesi omalla painatuksella hyvissä ajoin.

Nopea sähköinen kortti ehtii vastaanottajille viime hetkelläkin

Valitse hauska joulukortti tai Vaikuttava lahja: Puhdasta vettä, Äitiyspakkaus vastasyntyneelle, Puuroa koko kylälle.

Voit lisätä kortteihin haluamasi tekstin ja logon, sekä ajastaa sähköisen kortin lähetyksen.

Sähköisen kortin lähettäminen on helppoa, katso video:

YouTube-upotuksen esikatselukuva
Näin lähetät Vaikuttavan lahjan Video: Suomen Punainen Risti
In English
Your donation makes a difference